Висота - 2180 мм
Ширина - 900 мм
Глибина - 400 мм
Кондитерський стелаж з ДСП відрізняється від звичайного спеціальними похилими полицями для сипучих товарів, поділених на секції. Основний елемент стелажу цього типу - кондитерська полиця - зазвичай має прозорий фасад. Ми вважаємо за краще використовувати скло, оскільки його набагато важче затерти та подряпати ніж пластик, що дозволяє репрезентувати викладений асортимент значно красивіше. Кількість перегородок, на які розділена полиця для кондитерських виробів не обов'язково має бути такою, як намальовано на картинці. Кожен стелаж з ДСП робиться за індивідуальним замовленням з огляду на такі фактори як площа торгового приміщення та різноманітність кондитерського асортименту, що пропонує магазин.